Agro Block & Homefarm

Miljövänliga växtlådor

Nyheter: Internationella marknader spelar en viktigare roll

Agro Block planerar att expandera till ett antal nya marknader för att möta den stigande efterfrågan på hållbara produkter.

Lars Carstensen, VD of Agro Block Handel og Service ApS.

Enligt VD Lars Carstensen av Agro Block Handel og Service ApS, en Danmarks baserad tillverkare av planterare från återvunnet material, planerar företaget för gränsöverskridande expansion. "Vi undersöker att expandera till ett antal länder genom partnerskap med lokala företag.", säger Lars Carstensen och han fortsätter: ”Behovet av hållbara produkter som de Agro Block tillhandahåller är global och känner inga gränser. Därför måste produkterna finnas tillgängliga i alla hörn av världen. €

Planeringen är i slutskedet och redan de första partnerskapen pågår. ”Vi möts av ett stort intresse för våra återvunna produkter eftersom vi producerar premiumprodukter till ett rimligt pris”, säger Lars Carstensen.

För Agro Block presentationen av planterarna i fysiska butiker är viktig. Därför har sökandet efter partners inom import, distribution och detaljhandel börjat. Agro Block kommer att släppa ett uttalande vid ett senare tillfälle med information om vilka marknader som kommer att vara först.

Agro BlockHandel og Service ApS är en Danmark baserad tillverkare av planterare från återvunnet material. Agro BlockVåra produkter säljs på Amazon i Storbritannien, Tyskland, Spanien, Italien och Frankrike. Dessutom säljs de hos ett antal återförsäljare i Danmark.